Om allt mellan himmel o helvete. Mitt liv men sett från den ljusa sidan

Sexualitet o Anonyma kommentarer!

Ett gammalt inlägg jag gjort som jag publicerat 2 ggr m en nu är det dax igen. Varför finns det folk som inte har bättre saker för sig än att klanka ner på andra? Och i synnerhet när det gäller sex!  Det var ngn som skrev att när det gäller våld o krig då är vi inte så moraliskt fördömande men när det gäller sex.. Det ligger en hel del i det påståendet.

Varför skall en del folk vilja få det som om det är nåt fel o hemskt att bejaka sin sexualitet?! Så länge man skyddar sig o inte sårar ngn annan o gör det för att man vill ha sex o inget annat. Visste ni t ex att över 70% har en sexleksak hemma! Många vill/kan inte erkänna en sån simpel sak.. Hur många procent säger att de onanerar om man frågar? Jag kan ju förstå om en hel del tycker att det är privat men man ska ju inte behöva skämmas för att man kan ”erkänna” sånt… Med det inte sagt att det är ngt man diskuterar med vem som helst!

 Första gången jag körde det här inlägget fick jag en alldeles hilarious kommentar av ingen mindre än KajsaLisa:

 varför fråga om nåt som man vet att alla gör. Man frågar ju ingen om de äter mat!!

Jag vet ju inte hur jag ska tolka den riktigt (om det är till min favör eller ej, haha) men den är rolig iaf..

 

Vi kvinnor är extra bra på att döma ut andra som slampor. Har en vän som fick den stämpeln på sig i sin ungdom bara för att hon är lite openminded o gärna prövar det mesta innan hon dömer ut det.. Hon var lite före sin tid för med åren så har jag insett  hur mkt jag missat! Kanske dags att göra ngt åt det så man inte sitter på ålderdomshemmet sen o ångrar allt man inte vågat sig på..

Vad är det för sorts människor som finner njutning av att hacka ner på andra?  Och i synnerhet när det är sånt man inte kan rå för! Tanklösa ungdomar har man lite mer förståelse för även att det absolut INTE är OK!! Men vuxna?!?  Enda ”trösten” är att de människorna mår så dåligt själva.  Det är det som gör att man kan förlåta dem.

Det är ju bara att skita i att läsa vidare om man stör sig. Och inte behöver man bevisa för sin omgivning att man är ett totalt pucko  heller  o lämna en kommentar om det. Herregud, lägg eran energi på annat istället. Den kan säkert göra NYTTA nånstans men inte genom att vara taskig..

Det är bara av starka personer man kan förvänta sig godhet…’

Jag anser att kan man inte stå för det man säger kan man lika gärna hålla käften!! För lets face it: Vad åstadkommer personen ifråga mer än att visa de andra som kommenterar att man är ett totalt pucko utan ryggrad…

Annonser

5 svar

 1. Det där är något som tål att tas upp många gånger..

  9 maj, 2011 kl. 09:10

 2. Jo

  Folk vill gärna kasta ur sig det när det gäller dom själva men hur många av dom lever upp till mottot sköt dig själv och skit i andra?
  Inte många, nej dom som vill hacka ner på andra mår inte bra, av flera olika anledningar, sen finns de väl också mycket gammal moral som lever kvar. De är inte oki för fina flickor att ligga runt.

  Sex är kul och man skall ha de så mycket man kan då mår man bra;) Om man inte sårar någon eller är oskyddad förstås..Men annars ligg på bara!

  9 maj, 2011 kl. 09:08

 3. Det bästa är ju redan sagt.
  Visst borde det vara så som Petra säger.
  Kram på dig!

  8 maj, 2011 kl. 12:15

 4. Har aldrig förstått varför killar är SÅ duktiga när dom är med den ena tjejen efter den andra. Medans vi tjejer blir slampor så fort vi bara tänker tanken.
  Så länge man inte sårar någon annan har man rätt att göra det man tycker känns bra. Oavsett om man är kille eller tjej!!

  Kram

  8 maj, 2011 kl. 10:37

  • Petra: Ja så borde det vara

   8 maj, 2011 kl. 10:42

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s