Om allt mellan himmel o helvete. Mitt liv men sett från den ljusa sidan

Not in my wildest…

..trodde jag att vi skulle bli hundägare. Sa ifrån först med tanke på ekonomin. Sa att vi kan ju inte skaffa oss en hund när vi inte klarar ekonomin utan. Till slut gick jag med på det om hon lyckades skrapa fram pengarna till hunden+ att Uffe skulle betala minst 500 i månaden till hunden.  Men hon klarade det med. Först tvärvägrade han men då blev hon förbannad o talade om för honom att de faktiskt var hans barn också. Inte bara mammas 🙂 Hon har lärt sig hur en slipsten ska dras 🙂 Så hon fick 3000 av min pappa, barnen tog ut 1000 kronor var på sitt bankkonto och Uffe ska betala 800 kronor i månaden (vilket han kommer göra för annars gör han sig ju osams med barnen). Pappa står för vetrinärkostnader, kurser o sånt. Man kan inte säga annat än att hon är ganska driftig när hon sätter den sidan till..

Annonser

15 svar

 1. Nu får du allt ta och skaffa dig en iphone, så du kan blogga när du är ute och motionerar Tjabbe 😉

  puss och kramen vännen.

  17 juni, 2011 kl. 11:02

  • Bodil: Menar du att du kräver bildbevis på att jag är ute 🙂 Hade ju tänkt köpa ett löpband till honom 😉

   18 juni, 2011 kl. 07:34

  • Bodil: Menar du att du kräver bildbevis på att jag är ute 🙂 Hade ju tänkt köpa ett löpband till honom 😉

   18 juni, 2011 kl. 07:34

 2. Där har du en som vet vad hon vill och hur hon ska få det.. Hon kommer klara sig fint i framtiden.. Skönt att få så mycket hjälp. Huvudsaken är ju att ovven mår bra 🙂

  16 juni, 2011 kl. 10:30

 3. JO

  Hahah, de är bra att hon har något annat att fokusera på nu, då vet du vart du har henne;)
  Hmm rentteoretiskt är de 75% schäfer i den men vilken genetisk uppsättningen den får är helt upp till naturen så det är bara att vänta och se helt enkelt, jag hoppas också att du får mer labbe i hunden för som du säger en schäfer är väldigt mycket mera hund än en labbe och se säger jag inte bara för att jag är schäger människa utan för att jag vet att schäfern kräver mer.
  Att du skall gå kurser är super bra, det måste man göra om man inte har en del hundvana, jag gör det ändp för att ha en anledning att umgås med träningskompisar och att socialisera min valp. Men vi har ju även egna träningar utan instruktör som vi ordnar men de bruakr bli en del fika på dom;) haha!
  Hade jag kunnat ge dig ett råd tidigare hade de varit att inte skaffa blandras, de är som dom säger dom är friskare i den bemärkelsen att dom inte är sönder avlade men hur vet du att den inte får schäferhöfter de vill säga dysplesi ändå? Desutom vet du inte nu vad u får i hunden är det en schäfer i en labbekropp eller är de en labbe med väligt mycket kamp och driv? Köper man en renrasig hund så vet man vad man får, man känner alla ärftliga sjukdomar och man vet vad man har köpt. I en blandras kan de finnas vad som helst. Men nu har ni köpt lilla shabba och de blir säkert jätte bra. Namnet föresten shabba är inget kvinno eller mans namn de funkar för båda men jag tycker att du skall döpa honom till Shabbo;) de ser ut som en Shabbo hahaha!

  15 juni, 2011 kl. 08:14

 4. Svar: Ja du vet inte riktigt vad du ger dej in på. Men jag vill inte sätta fan på väggen. Hoppas att allt går bra med den lille sötnosen.

  Kram/Gilla

  15 juni, 2011 kl. 06:57

 5. SVAR: Javisst är det, viktigt också att man drar ut det ur skuggorna, belyser det och jämför, så att folk inser vad som är på gång.

  Ojdåm nu vart det mörkgrå bakgrund och svart text, har jag aldrig upplevt innan!

  15 juni, 2011 kl. 06:39

 6. Klart han ska vara med och betala.
  Inte illa att hon fick honom att göra det dock 🙂

  Kram

  15 juni, 2011 kl. 06:32

 7. Hon verkar ju verkligen engagera sig för hunden. Så skönt 🙂 Och vad snällt av dina förälldrar att ställa upp oxå.
  Tack för scrapbookingkommentaren. Jag väntar med spänning på att du skall göra ditt första alster. Varför inte passa på nu när ni skall få tillökning? Scrappa lite om vovven vettja 🙂

  15 juni, 2011 kl. 05:50

 8. Oj, det gäller att veta vad man vill 🙂

  15 juni, 2011 kl. 01:00

 9. Härligt med driftiga barn. Och vad skönt att ni får hjälp av din snälla pappa till veterinärkostnader och hundkurser. En hund är så viktig men kostar ju en del. Så jag är glad att ni får hjälp med kostnaderna.
  Kram.

  15 juni, 2011 kl. 11:21

 10. Bra att du får hjälp med pengarna till den lille söte vovven. Men glöm inte att ta försäkring. Noacks Matte hade god nytta när han blev sju på olika sätt. MEN det är rätt hög självrisk också,

  Svar: Vi börja hämta oss mer eller mindre. Men när jag hörde en hund skälla på gatan i morse, kom jag att tänka på Noack, för det gjorde han utanför oss varje gång han kom hit. Hans sätt att säga hej, jag är här.

  Kram/Gilla

  15 juni, 2011 kl. 10:44

 11. Vetrinär och kurskostnader för VEM,
  Hunden eller Kloppan med barn?! 🙂

  15 juni, 2011 kl. 10:13

  • Stevie: Haha förhoppningsvis ger det ena det andra 🙂

   15 juni, 2011 kl. 01:14

 12. En tjej som vet hur hon vill ha det. Det är bra!
  Kram på dig!

  15 juni, 2011 kl. 09:10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s