Om allt mellan himmel o helvete. Mitt liv men sett från den ljusa sidan

Dagens roliga historia!!

Kalle bodde ensam på en ö i skärgården. Han tyckte livet började bli lite ensamt så han beslöt sig för att sätta in en kontaktannons i ortens tidning. Han tog båten till stan och gick till tidningen. Damen i luckan undrade vad det skulle stå, men det hade Kalle inte tänkt på så han stod lite frågande. – Men du kanske tycker om att promenera? frågade damen. Jo, tänkte Kalle han gick ju ett par vändor om dagen med hunden. – Javisst, svarade Kalle, men mest i skogen. – Bra, sa damen, då skriver vi att du gillar skogspromenader. Resa då? Jo, tänkte Kalle han åkte ju in till stan någon gång i månaden så det var ju trevligt. Så han svarade att det gillade han. – Matlagning då? undrade damen som nu tyckte att det gick väl trögt. Kalle tänkte efter. Jovisst gröten på morgonen gjorde han ju bra och sillen som han la in ibland. – Ja, sa damen då skriver vi i annonsen att du söker en kvinnlig vän och att du gillar skogspromenader, resor och god mat som du själv lagar. – Det blir bra! sa Kalle. – Och du vill ha in den redan på lördag? undrar damen. – Va! Kan man skriva det?? utbrister Kalle.

 

Möjligt att jag redan kört den men men..

Annonser

6 svar

 1. Nightmare

  ha ha bra historia..

  29 juni, 2011 kl. 04:52

  • Nightmare: Ja nu vet du vad du INTE ska skriva 🙂 Hade det varit jag hade jag fått utesluta matlagning 🙂

   30 juni, 2011 kl. 07:34

 2. haha…den är bra !!

  29 juni, 2011 kl. 11:16

 3. Mitt bästa tips är nog att vara envis istället för att bli arg på hunden. Vill man inte att hunden ska skälla på andra hundar får man väldigt envist se till att den inte får chansen; vända bort den, kanske hålla ihop munnen om det inte går på annat vis (har jag gjort med Mary, men utan att göra illa henne), bara vara lugn och envis, och sen belöna hunden när det blir rätt.

  29 juni, 2011 kl. 12:12

 4. Svar: Det är nästan som om jag skulle kunna bli avundsjuk. Men se det passar sej inte, när man har ständig semester. Ha det skönt under ledigheten och passa på att stressa ner. För det är man ju när man jobbar.

  Kram/Gilla

  28 juni, 2011 kl. 11:31

 5. Kan man skirva det? ;-D ;-D 😀

  Kram/Gilla

  28 juni, 2011 kl. 11:06

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s